torstai 6. kesäkuuta 2013

Työleiri Sysirinne

Otsikko viitaa hemmetin Karhunköynnökseen alias Elämänlankaan

Lupasin keväällä, että tätä taistelua en häviä. Lisään nyt nyppimisen myös aamuihin illan lisäksi! Tämä on taas tilanne yhdessä yössä, heti huomaa kun on vähän kosteampaa. Olemme kohta 1,5 viikkoa lomalla ja tilanne on varmaan ihan räjähtänyt, kun tullaan takaisin.Onneksi Japaninakileija ihastuttaa kauneudellaan
Kasvihuonekin tuli valmiiksi
Kasvulavat odottelevat Siisti Pihan multatoimitusta joka viivästyy viikolla. Argh! Pienihän tuo kasvihuone on, mutta ihan sopivalta tuntui kuitenkin kun taimia sinne vein.
Vanha Rhodo kukkiikin tosi myöhään tänä vuonna. Ajattelin jo ettei se kuki ollenkaan. Tämä on aina niin kaunis <3Ensimmäistä kertaa kasvatuksessa oli valkoinen Mustasilmäsusanna ja tästä on tullut ihan uusi suosikki. Ensi vuonna voisin istuttaa tätä värillisen kanssa.

Ja arvatkaas minne minä riennän nyt? ;)

1 kommentti:

  1. Elämänlanka on tuttu täälläkin. Ei haitannut, vaikka remontin takia talon seinusta ja elämänlangan juuri nousi esiin. Hyvin nousee maasta uudelleen. Kunhan taistelu jättiukonputkea vastaan on voitettu (neljäs kesä menossa, ei lopu vielä), voisin siirtyä tuon elämänlangan pariin.

    VastaaPoista